Raideammattilaiset JHL ry

Raideammattilaiset on vuonna 2010 perustettu raideammattilaisten edunvalvontajärjestö. Sen jäsenmäärä on 5000. Sen tehtävänä on parantaa kattojärjestönsä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n kanssa jäsentensä työsuhteen ehtoja, työympäristöä ja yhteiskunnallista asemaa sekä vaikuttaa positiiviseen kehitykseen raidealalla. 

Yhteistyö on voimaa tänäkin päivänä. Liiton jäsenenä et ole yksin. Sinulla on tukenasi koko liiton organisaatio ja muu jäsenistö. Liitolla on kattava luottamusmies- ja työsuojeluorganisaatio sekä palkatut asiantuntijat toimistossa, jotka antavat apua ja tukevat pulmatilanteissa.

Jäsenyyden edut eivät jää pelkästään työehtosopimuksiin. Liiton jäsen saa tarvittaessa myös neuvontaa työsuhteisiin liittyvien asioiden ratkaisemiseksi.

 

Yhteisjärjestön jäsenyyteen kuuluvia etuja

Mahdollisuus rautatieläisalennuksiin Rautateiden Urheilun Tuki-säätiön lomakohteissa,

Mahdollisuus käyttää liiton omistamaa Koskenpään vapaa-ajan viettopaikkaa Jämsänkoskella.

 

 

Jäseneksi liittyminen on helppoa.  Jäseneksiliittymislomake ja nettiliittyminen löytyy täältä.

 

JHL:n jäsenetuihin voit tutustua täällä.

 

Ammattiyhdistyskoulutus

Tuloksellinen edunvalvonta edellyttää tietoja ja taitoja. Käytännön edunvalvontatyö tapahtuu työpaikoilla. Edunvalvontatehtäviin valittujen on oltava perillä monenlaisista asioista. Tietoja tulokselliseen edunvalvontaan saa Raideammattilaisten yhteisjärjestön ja JHL-opiston järjestämästä koulutuksesta. Koulutuksen pääpaino on luottamus-, työsuojelu-, ammattiala- ja järjestötoiminnan koulutuksessa.

Lisätietoja koulutuksesta JHL:n sivuilta

 

 •  

  Raidepuolue-kampanjan järjestäjinä toimivat Raideammattilaiset JHL ry sekä Veturimiesten liitto. Kiertue on osa Raidepuolue-kampanjaa, jonka järjestäjinä toimivat Raideammattilaiset JHL ry sekä Veturimiesten liitto. Kampanja vierailee vuoden 2016 aikana 18 paikkakunnalla ympäri Suomea.

  Rautatieliikennettä kohtaa suuri muutos, sillä liikenne- ja viestintäministeriö tähtää kilpailun vapauttamiseen Suomen sisäisessä matkustajaliikenteessä. Tämä saattaa merkitä monien alueellisten reittien karsimista nykyisestä junaliikenteestä. JHL:läisten raideammattilaisten mielestä koko suomalaisen rautatieliikenteen tulevaisuus on nykytilanteessa uhattuna.

  Lisää raideliikenteen tilanteesta sekä Raidepuolue-kampanjasta verkkosivuilta

  www.raidepuolue.fi

  Kiertueaikataulun löydät täältä!

   

  Tunnisteet: reijo_tamminen

  powered by eMedia